Tilaus

Täytä sivun alareunassa oleva tilauslomake tilataksesi Owliebagsin tuotteita.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Loppusummaan lisätään vielä toimituskulut, jotka vaihtelevat paketin koosta riippuen. Yhden repun toimituskulut Suomeen ovat 2 euroa, pikkupyyhkeen 1 euro. Toimituskulut ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.

Saat vastauksena sähköpostilla tilausvahvistuksen, joka sisältää tilinumeron maksua varten. Aikaa tuotteiden maksamiseen tilauksesta on 3 arkipäivää. Mikäli maksu ei ole kirjautunut tilille kyseisenä  aikana, katsotaan tilaus peruutetuksi. Tuotteet postitetaan 1. luokan kirjeenä, kun maksusuoritus näkyy tilillä. 1. luokan kirjeiden toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet tulee palauttaa ehjänä, alkuperäiskunnossa. Jos palautat tuotteen, käytä mieluiten samaa pakettia. Palauttamisesta aiheutuneita postikuluja ei korvata. Ennen palautusta ota yhteys Owliebagsiin ja ilmoita palautuksesta.

Mikäli postipaketti on vaurioitunut postissa, tee heti paketin vastaanottaessasi ilmoitus siitä postiin ennen kuin avaat paketin. Tämän jälkeen ilmoita tapahtuneesta sähköpostilla: info@owliebags.com

Käyttäjän antamat tiedot kerätään ylläpitämäämme asiakasrekisteriin. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

TILAUSLOMAKE